2016. március 2., szerda

Paradicsomsaláta



Hozzávalók:
- 3 db paradicsom
- 2 db lilahagyma
- 1 ek eritrit
- petrezselyemzöld
- só
-  Őrölt bors

- 1ev. zsír elkeveréshez


A paradicsomokat megmostam és karikákra vágtam, a lila hagymákat megpucoltam, ez egyiket szintén karikákra, a másik apró kockákra vágtam. Ezutén elkészítettem az öntetet, ehhez kb 2 dl vízben elkevertem a eritritet  hozzáadtam a kockákra vágott lila hagymát és a felaprított petrezselymet. Egy tálban elkezdtem rétegezni a pradicsom és lilahagyma karikákat. A rétegeket sóztam, borsoztam. Majd a végén ráöntöttem az öntetet. Tálalás előtt pedig egy kis zsírral összekeverjük, és kész.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése