Hozzávalók:
- 3 db paradicsom
- 2 db lilahagyma
- 1 ek eritrit
- petrezselyemzöld
- só
- Őrölt bors
- 1ev. zsír elkeveréshez
A paradicsomokat megmostam és karikákra vágtam, a lila hagymákat
megpucoltam, ez egyiket szintén karikákra, a másik apró kockákra vágtam.
Ezutén elkészítettem az öntetet, ehhez kb 2 dl vízben elkevertem a eritritet hozzáadtam a kockákra vágott lila hagymát és a
felaprított petrezselymet. Egy tálban elkezdtem rétegezni a pradicsom és
lilahagyma karikákat. A rétegeket sóztam, borsoztam. Majd a végén
ráöntöttem az öntetet. Tálalás előtt pedig egy kis zsírral összekeverjük, és kész.
Jó étvágyat!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése